EasySwim, zwemplezierles op z’n best!

 

Sportcentrum De Kalkwijck biedt al jaren zwemlesactiviteiten aan, vanaf heden behoren de EasySwim zwemlessen ook tot het aanbod. Ook een mooi vervolg op de al aanwezige peutersurvival. Een zwemlesmethode waarin plezier en betrokkenheid van uw kind én de zwemonderwijzers centraal staan. Waarbij uw kind zich veilig voelt, helemaal zichzelf kan zijn en zich in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Met als gevolg een optimaal leerproces en een leven lang zwemplezier.

 

Totaalpakket: €695,-

Sportcentrum De Kalkwijck biedt EasySwim-zwemlessen als totaalpakket aan. Het pakket omvat alle EasySwim-zwemlessen t/m het C-diploma, het inschrijfgeld, het EasySwim Pro drijfpak, 3 keer proefzwemmen, 3 keer diplomazwemmen en de garantie op 3 NRZ  zwemdiploma’s

 

De eerste les:

Tijdens de eerste les wordt er voorlichting gegeven over de EasySwim methode, en wordt het EasySwim Pro drijfpak* aangemeten. Het EasySwim pro drijfpak is dan uw eigendom.

Een ideaal en veilig drijfmiddel voor kinderen die in dieper water leren zwemmen. Dit is een drijfpak met drijvers hoog op de rug en borst. Hierdoor wordt de natuurlijke ligging zo min mogelijk verstoord en blijft de bewegingsvrijheid van de armen maximaal. Het pak is veilig en zeer comfortabel tijdens de lessen.

EasySwim Methode:                                                                                                                                                                                                                        

Bij deze lesmethode dragen kinderen tot hun A-diploma een comfortabel EasySwim drijfpak. De kinderen krijgen les in diep water, de groepen bestaan uit max. 7 kinderen. Daarbij geeft de zwemonderwijzer veelal les vanuit het water. Tijdens de zwemopleiding zwemt uw kind bij dezelfde zwemonderwijzer en in hetzelfde groepje. De les duurt 45 minuten, waarvan de laatste 5 min vrij bewegen.

Voor het behalen van B- en C-diploma zijn de groepen max 15 leerlingen.

Tijdens de lessen kijken we naar de individuele mogelijkheden van uw kind. We kijken goed naar wat uw kind kan en nodig heeft, bieden uitdaging waar het kan en ondersteuning waar nodig is. Dit zorgt ervoor dat het uw kind zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Leren zwemmen blijft zo leuk en plezierig voor uw kind.

 

Lesdagen en tijden:

Er kan in ons Sportcentrum op dit moment gekozen worden voor les op:

Dinsdag: 14.45 – 15.30 uur.

  • Woensdag van; 13.00-13.45 uur 
  •                              13.45-14.30 uur 
  •                              14.30 -15.15 uur 
  •                              15.30 -16.15 uur 
  • Vrijdag van;      14.00-14.45 uur 
  •                              14.45-15.30 uur

 

Opgave en meer informatie:

U kunt een  Aanmeldformulier EasySwim ABC downloaden.